Sinds 1990 heeft Stokhof Minicar zich gespecialiseerd in minicars. In het begin waren er alleen nog invalidenvoertuigen, maar sinds 1995 kwam daar ook een nieuw fenomeen in Nederland bij, de brommobiel.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de wereld van mobiliteit. Stokhof Minicar is officieel dealer van brommobielen en verkoopt alle merken, zowel nieuw als gebruikt. Stokhof Minicar biedt u een ruime sortering nieuwe en gebruikte modellen aan met Bovag garantie, soepele inruil- en financieringsmogelijkheden en een haal- en brengservice.Voor onderhoud of reparatie hoeft u niet naar Emst te komen, onze monteur komt met onze servicebus gewoon bij u aan huis. Mocht een reparatie niet voor de deur uitgevoerd kunnen worden, dan halen wij uw minicar op en nemen hem mee naar onze werkplaats. U heeft hier dus geen omkijken naar.
Stokhof Minicar is gespecialiseerd in brommobielen en invalidenvoertuigen. We hebben alle merken nieuw en gebruikt op voorraad.

Met een enthousiast team werken wij 6 dagen in de week hard aan het verlenen van optimale service en kwaliteit aan mensen die met een autorijbewijsvrije minicar mobiel kunnen zijn!