logoDe Omnia Sport 45 is de eerste écht volwassen elektrische brommobiel van de 21 design en uitgerust met bewezen techniek biedt Omnia een praktisch en betrouwbare auto waar een brommercertificaat voor volstaat. Een vervoermiddel zonder uitlaatgas en drie keer efficiënter met energie, vergeleken met een gewone auto.

 

De missie van Omnia is betrouwbaar vervoer toegankelijk maken voor iedereen en zorgeloos rijden binnen ieders bereik te brengen.

 

Duurzaam

De Omnia Sport 45 draagt bij aan een duurzamere wereld. Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Fluisterstil rijden zonder uitlaatgassen betekent een schoner milieu en meer rust in onze omgeving. Door elektrische auto’s zijn we minder afhankelijk van stijgende brandstofprijzen. En dat is ook goed voor de portemonnee van de eigenaar. De Omnia heeft dankzij een verbeterd accu managementsysteem een actieradius tussen de 80 en 100 kilometer, afhankelijk van gebruik en rijstijl.

 

Compleet

De Omnia Sport 45 is een bijzonder compleet uitgerust brommobiel met onder andere: Lederen bekleding, verwarmde achterruit, radio/cd/MP3-speler, mistlampen, elektrisch bedienbare buitenspiegels, elektrische ramen, getint glas, verwamde achterruit, mattenset, accu managementsysteem voor een langere levensduur van de accu’s, parkeer sensoren, energiebesparende aluminiumvelgen en onafhankelijke wielophanging rondom voor nog meer stabiliteit. Voorzien van 2 jaar volledige garantie is de Omnia Sport 45 een echt betaalbaar alternatief. Bij deze prijs zijn accu’s inbegrepen, in tegenstelling tot andere fabrikanten. Van deze voordelige prijs kan nog gemeentelijke subsidie af gaan. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor Vamil en MIAsubsidies.

 

Bovendien biedt Stokhof Minicar ook de EV box (complete en slimme laadoplossing), lease mogelijkheden en verzekeringen aan.