overviev mgo4 2017

Meer kofferruimte, groter dashboard met nieuw display, nieuwe kleuren en een nieuwe grille en motorkap

 

Na precies 2 jaar is het tijd voor een nieuwe Microcar M.GO. Dit is inmiddels de 4e generatie van deze uiterst succesvolle brommobiel die nog steeds het meest verkochte model op de Nederlandse markt is.

Kort samengevat wordt deze verbeterde M.GO gekenmerkt door het volgende:

 

1. Meer kofferruimte
2. Groter dashboard
3. Opvallend beter

 

1) Door de laadvloer iets dichter naar de stoelen te laten doorlopen en de vloerbedekking iets verder naar achteren te laten doorlopen heeft de kofferruimte nu de volgende afmetingen:

– Lengte: 910 mm
– Breedte: 1.400 mm
– Hoogte: 1.050 mm

 

2) Het dashboard van de nieuwe M.GO is wellicht de grootste verandering. Mooiere klokken, meer opbergmogelijkheden en de ventilatie openingen zijn weer naar de zijkanten verplaatst. Ook de montage van een Pioneer radio met CD is een duidelijke verbetering. De nieuwe lay-out van het dashboard maakt het nu ook mogelijk een Dubbel Din radio te monteren. Af fabriek is er nu ook een Pioneer Multimedia systeem in combinatie met achteruitrijcamera leverbaar.

 

3) Aan de buitenzijde valt de extra grille in de motorkap het meest op. In combinatie met de donkere reflectoren in de koplampen geeft dit een meer volwassen uiterlijk.

 

Modellengamma
Het modellengamma wordt op een aantal punten gewijzigd. Met de introductie van de M.GO Initial komt er een nieuwe basisversie onder de Dynamic.

 

De M.GO Initial wordt alleen geleverd in de kleur wit in combinatie met de Progress motor. Ondanks dat het hier om een basisversie gaat beschikt deze uitvoering al over electrische raambediening, een 12 volt aansluiting, wieldoppen en achterruitverwarming. De productie van dit type begint in januari 2017.

{AG}microcar/M.go/initial{/AG}

 

De M.GO Dynamic krijgt een kleine upgrade en beschikt in het nieuwe model nu ook over centrale portiervergrendeling met afstandbediening en stoelen met verstelbare rugleuning. Ook krijgt dit type een inklapbare sleutel.

 {AG}microcar/M.go/dynamic{/AG}

 

De M.GO Premium krijgt de chroom details (dakrailing, achterlichten, spiegelkappen en ondergrille) nu standaard. Het zwarte dak wordt net als bij Ligier een optie. De Premium Plus uitvoering verdwijnt daarom uit het leveringsprogramma.

{AG}microcar/M.go/premium{/AG}

 

De specificaties van de M.GO Highland en M.GO Highland X veranderen niet. Uiteraard profiteren deze uitvoeringen wel van de hiervoor beschreven algemene verbeteringen.

{AG}microcar/M.go/highlandx{/AG}

 

Prijzen
– M.GO Initial Progress: € 10.500,-
– M.GO Dynamic Progress:€ 11.400,-
– M.GO Dynamic DCI-eps: € 12.500,-
– M.GO Premium DCI-eps: € 13.800,-
– M.GO Premium Highland DCI-eps: € 14.350,-
– M.GO Highland X DCI-eps: € 14.500,-

 

Prijzen zijn rijklaar, INCLUSIEF alle bijkomende kosten: transport, afleverinspectie, poetsen en 2 jaar garantie en mobiliteitsservice (24/7)

 

Opties:
– Airco (alleen in combinatie met DCI-motor): € 1.400,-
– Dubbel DIN Multimedia met achteruitrijcamera (niet op Initial): € 550,-
– Colorline zwart dak  (alleen op Premium): € 300,-
– Airbag bestuurder: € 295,-

 

Uitrusting

 • Ruitenwisser achterruit
  Ruitenwisser voor 3 snelheden
  Lampen achter LED
  12 volt aansluiting
  Dashboardkastje met bekerhouder
  Tankdop met slot
  LED dagrijverlichting voor
 • Startblokkering
  Waarschuwing verlichting nog aan
  Hoofsteunen in hoogte verstelbaar
  Banden reparatieset
  Kofferbakbekleding
  Stuurwiel in hoogte verstelbaar
 • {AG}microcar/M.go/uitrusting{/AG}