overviev due 2017

De Microcar Dué 3 staat aan de basis van de Microcar modellenlijn

Microcar Dué 3 Initial
Ook de Microcar Dué profiteert van de verbeteringen die zijn doorgevoerd op de M.GO.4. De nieuwe motorkap met grille, de donkere koplampen en het nieuwe dashboard zijn ook in de Dué gemonteerd.

Met witte bumpers, Led dagrijverlichting, wieldoppen, het nieuwe display, elektrische raambediening, een 12V aansluiting, binnenverlichting en een in twee standen instelbaar stuur staat er voor € 9.200,- een complete brommobiel. De Dué Initial wordt alleen geleverd in de kleur wit in combinatie met de Lombardini Progress motor.

{AG}microcar/due/initial{/AG}

 

Microcar Dué 3 Dynamic

Uitvoering van de Initial met als extra: Stoel met verstelbare rugleuning, centrale vergrendeling met afstandsbediening, achterruitverwarming.

{AG}microcar/due/dynamic{/AG}

 

Microcar Dué 3 Premium

Uitvoering van de Initial en Dynamic met als extra o.a.: Lichtmetalen velgen 14″, mistlampen voorzijde, handschoenenvak met bekerhouders, verlichting in handschoenenvak.

{AG}microcar/due/premium{/AG}

 

Prijzen

– Microcar Dué 3 Intial met Progress motor € 9.200,-

– Microcar Dué 3 Dynamic met Progress motor € 10.300,-

– Microcar Dué 3 Dynamic met DCI-492 motor € 11.400,-

– Microcar Dué 3 Premium met Progress motor € 11.200,-

– Microcar Dué 3 Premium met DCI-492 motor € 12.300,-

 

Prijzen zijn rijklaar, INCLUSIEF alle bijkomende kosten: transport, afleverinspectie, poetsen en 2 jaar garantie en mobiliteitsservice (24/7)

 

Uitrusting

  • Centrale portiervergrendeling
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • 12 volt aansluiting
  • Bumpers in kleur
  • Zijruitje achter
  • Verstelbare hoofdsteunen
  • {AG}microcar/due/uitrusting{/AG}

 

Over de Microcar Dué
De carrosserie van de Dué is volledig nieuw ontworpen en heeft duidelijke retro-look stijlkenmerken die bij moderne stadsauto’s ook zo populair zijn.

De Dué mag, zoals elke brommobiel, in Nederland al vanaf 16 jaar met het AM-rijbewijs gereden worden. Een brommobiel is een veilig alternatief voor een scooter waar natuurlijk ook in winterse omstandigheden goed mee gereden kan worden.