De nieuwe JDM Xheos, een unieke en exclusieve brommobiel!

 

De JDM Xheos breekt met alle tradities van de brommobielen, de gedurfde combinatie van strakke lijnen en mooie rondingen geeft de Xheos een ongekende visuele harmonie.

 

Bij JDM zijn de kleinste details belangrijk: de zwevende grille, de blokvormige koplampen en de SUV type bumpers voor en achter. Alles is er aan gedaan om de Xheos te voorzien van een echt karantker en een absoluut moderne uitstraling.

 

In het eigentijdse en functionele interieur van de Xheos is de prioriteit gelegd op plezier en rijcomfort met als paradepaardje de tellers met wijzernaalden en luxe stoelen.

 

De JDM Xheos is het resultaat van 30 jaar ervaring in de brommobielbranche, het is een samensmelting van automobiel techniek, innovatieve technologiën en productieprocessen. De carrosserie is opgebouwd uit een composiet materiaal polyester en is volgens traditionele autotechnieken gefabriceerd, dit geeft daardoor extra veiligheid en robuustheid aan het voertuig. Vanaf de eerste ontwerpen op papier, tot en met de afwerking, is de kwaliteit van de componenten centraal gesteld. De testen en proefritten die met de pre-series gemaakt zijn bevestigen de kwaliteit van het ontwerp.

 

Ergonomie, toegankelijkheid, comfort en veiligheid: het totaalplaatje van de JDM Xheos is optimaal verzorgd. Met de JDM Xheos rijdt u zorgeloos en vrij met gepaste trots.

 

De JDM Xheos is er in 3 verschillende uitvoeringen; Classic, Comfort en Must.