Al sinds begin jaren negentig is Stokhof Minicar bezig met de verkoop, reparatie- en onderhoud van minicars. De brommobiel heeft direct na zijn introductie op de Nederlandse wegen een vaste plek gevonden binnen ons assortiment.

Wij hebben altijd een zeer ruime sortering nieuwe en gebruikte brommobielen en invalidenwagens, inclusief Bovaggarantie. We bieden soepele inruilmogelijkheden en daarnaast hebben we de scherpste financieringstarieven. Om het u makkelijk te maken om de showroom te bezoeken, voorzien we in een haal- en brengservice.

 

Ook voor eventueel onderhoud en/of reparatie is het niet noodzakelijk om naar Emst te komen. Onze servicemonteur komt met de servicebus aan huis. Mocht het zo zijn dat de reparatie niet voor de deur uitgevoerd kan worden, dan wordt uw voertuig opgehaald en naar de werkplaats gebracht. Na het verrichten van de noodzakelijke werkzaamheden brengen wij uw brommobiel of invalidenwagen weer bij u terug. Ons team bestaat uit zeer enthousiaste mensen die zes dagen in de week door middel van optimale service en kwaliteit alles op alles zetten om uw mobiliteitswensen in vervulling te laten gaan.