CASALINI M14 2.0
#ItaliaansDesign
CASALINI brommobielen worden ontworpen en gebouwd in Italië, het land waar de passie voor auto’s overal voelbaar is. Het zoeken naar een unieke stijl, de maniakale zorg voor details, het vakmanschap van onze technici en onze gespecialiseerde medewerkers maken de M14 tot een stijlicoon in haar klasse. Het CASALINI design combineert elegantie, ruimte, luxe en karakter in haar puurste vorm. De huidige M14 is tot in detail verbonden met deze traditie.

image abs

Casalini Nr. 1 in veiligheid

Casalini was de eerste minicar-fabrikant ter wereld die een ABS-remsysteem op haar brommobielen leverde.
ABS remsysteem zorgt voor optimale grip tijdens het remmen op glad of nat wegdek en in bochten.

Stalen chassis

De M14 heeft een chassis van carbon stalen buizen die voor een grotere structurele sterkte zorgen dan andere materialen als aluminium of traditioneel ijzer. Deze stalen structuur is in hoge mate bestand tegen ongevallen en helpt mee om de overlevingscel van bestuurder en passagier extra te beschermen.


Versterkte carrosserie

De carrosserie van de M14 is, net als bij in kleine series vervaardigde sportwagens, gebouwd van composietmaterialen met versterkte delen voor een maximale levensduur. De materialen die wij gebruiken zijn vijf keer sterker dan staal. Deze keuze is weliswaar kostbaar, maar maakt dat Casalini voorop loopt in de veiligheid van haar brommobielen. Die is dan ook niet te vergelijken met plastic carrosserieën waarvan al bij de geringste impact de zwakke plekken zichtbaar zijn.


Mitsubishi engines logo

MITSUBISHI Motor

Betrouwbaar en milieuvriendelijk

Wenbaarheid, gunstig brandstofverbruik Een aandrijving met hoog rendement, door de beste motorenfabrikant in termen van betrouwbaarheid ontwikkeld. Mitsubishi motor, betrouwbaar en eco-vriendelijk.


webasto logo

Airconditioning voor uw reis

Casalini monteert Airconditioning van Webasto voor maximaal comfort en minimale belasting voor de motor.


eco logo

Milieuvriendelijk

Casalini producten voldoen aan de eisen van de Europese Richtlijn 97/24 / CE, die de grenswaarden voor CO in 3,5 g / km bepaalt, en HC + NOx in 2,4 g / km. De uitstoot van kooldioxide (CO2) bereiken de technisch kleinst mogelijke waarden ruim onder de 100 g / km.


casalini design 05
gamma m14 01

gamma m14 02

gamma m14 03

gamma m14 04

gamma m14 05

gamma m14 06

gamma m14 08

gamma m14 07

gamma m14 10

gamma m14 09

gamma m14 11

 

 

DETAILS DIE

ERTOE DOEN


Het unieke vooraanzicht, de gebeeldhouwde flanken en de moderne achterkant vormen samen een harmonieus geheel dat pure exclusiviteit uitstraalt. De dagrijverlichting met innovatieve LED-technologie, standaard op elk model, geeft het front een nieuwe persoonlijkheid. Vooral ’s nachts.

Nieuwe 15” ’Black Star’ lichtmetalen wielen met diamant geslepen, 2-kleurige afwerking. ‘Shark’ radioantenne Elektronisch verstelbare, intklapbare en verwarmde buitenspiegels met ingebouwde LED-richtingaanwijzers Achterbumper in carrosseriekleur met tweekleurige afwerking, verchroomde dubbele uitlaat, parkeersensoren achter en achteruitrijcamera. LED DRL (dagrijverlichting), mistlampen en parkeersensoren voor.

RUIM EN VEELZIJDIG


Het design van de CASALINI M14 beantwoordt aan al uw wensen, vooral bij dagelijks gebruik. Zo kan de bestuurdersstoel worden verlaagd en verhoogd voor maximale bewegingsvrijheid. En beschikt de M14 over een laadvolume waar geen enkele andere brommobiel over beschikt. De bagageruimte biedt heel veel ruimte en handige oplossingen voor dagelijks gebruik, zoals de elastieken netten voor boodschappen of kleine voorwerpen. Of de uitneembare ‘Nomad lamp’ die altijd is opgeladen en klaar voor gebruik als u extra licht nodig hebt.

Het nieuwe M14 interieur biedt maximaal comfort aan bestuurder en passagier. In de twee deuren bevinden zich ruime opbergvakken, speakers en de schakelaars voor de bediening voor de zijruiten (één voor de passagier, twee voor de bestuurder). De tunnelconsole beschikt over een opbergvak met cuphouders, een asbak en usb-aansluiting. In de centrale dashboardconsole bevinden zich de navigatie en radio met een groot touch screen display met geïntegreerde achteruitrijcamera functie.

AL HET COMFORT DAT U NODIG HEBT


Voor het interieur is er de keuze tussen stoffen of lederen stoelen in verschillende varianten:
Stoelen en deurpanelen met stof “polar”, “puur zwart” of leer “Tobacco”

ACTIEVE EN PASSIEVE SMARTTECHNOLOGIE


De nieuwe Casalini M14 zit vol met actieve en passieve smarttechnologie die het leven comfortbel en eenvoudig maakt. Het hart van het systeem is de nieuwe ECU (electronic control unit) samen met een nieuw digitaal instrumentenpaneel dat alle functies van de auto controleert, veel innovatieve verbeteringen levert en de auto blijft monitoren voor het grootste comfort en een onvergelijkbare veiligheidsstandaard.

RIJDEN VANAF 16 JAAR ZONDER AUTORIJBEWIJS


Voor het besturen van de Casalini M14 brommobiel is een AM rijbewijs nodig. Als u een rijbewijs voor de categorie A (motorfiets), B (personenauto) of AM (bromfiets) heeft mag u ook met een brommobiel rijden. U heeft de categorie AM in principe automatisch op uw rijbewijsdocument bijgeschreven gekregen.
Als uw A- of B-rijbewijs niet meer verlengd wordt door het CBR behoudt u het recht op het AM-rijbewijs. Bij uw plaatselijke gemeente kunt dit AM-rijbewijs zonder problemen aanvragen! Zo kunt u, ondanks dat uw autorijbewijs niet meer geldig is, toch mobiel blijven, zonder dat u hier opnieuw examen voor hoeft te doen!

WE MAKEN HET BONT


Geen enkel brommobielmerk kan tippen aan de enorme keuze die Casalini biedt in carrosseriekleuren en interieurs. Geef uw fantasie de vrije teugel en stel uw eigen Casalini M14 samen, helemaal naar uw eigen smaak!

De Casalini M14 carrosserie is uitermate geschikt voor Car-wrapping waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

minicar casalini gamma m14 2016 blue

Prijzen

M14 2.0 Pop (alleen in wit) € 15.410,-

M14 2.0 Scala € 16.510,-

M14 2.0 Scala Luxe € 17.610,-

M14 2.0 Palace € 18.710,-

Prijzen zijn rijklaar, INCLUSIEF alle bijkomende kosten: transport, afleverinspectie, poetsen en 2 jaar garantie.