U zoekt een brommobiel dealer in Apeldoorn?

 

Woont u in Apeldoorn of omgeving en u zoekt een brommobiel dealer? Goed dat u op onze website bent…

 

Want Stokhof Minicar onderscheidt zich in ieder geval van haar concurrenten door service, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, kwaliteit en een ruime keuze in nieuwe- en gebruikte brommobielen. Wij zijn dus niet afhankelijk van één importeur, maar bieden onze klanten de keuze. Waarom?  Omdat wij vinden dat onze klanten moeten kunnen kiezen tussen de verschillende brommobielen die er te koop zijn.

 

Verder kan Stokhof Minicar reparatie en onderhoud van ieder merk brommobiel verzorgen. Of het nu gaat om een Aixam, Casalini, Chatenet, Grecav, Secma, Microcar, Lige Dué, Erad, Tasso of JDM, de monteurs van Stokhof Minicar zijn opgeleid voor ieder merk brommobiel.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen wij in een vrijblijvend gesprek u hierover adviseren. Bel hiervoor 0578 – 661 998 of stuur een bericht naar info@stokhof.nl. Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de pagina contact.

Stokhof Minicar is de brommobieldealer voor Apeldoorn en is verder actief in onder andere de volgende regio’s:
ApeldoornBeekbergenDalfsenDe WoldenDeventerDrontenEerbeekElburgElspeetEpeHarderwijkHattemHeerdeHellendoornHoogeveenKampenLelystadLoenenMeppelNijkerkNoordoostpolderNunspeetOldebroekOlst-WijheOmmenRaalte‘t HardeVaassenVoorstWezepZwartewaterland en  Zwolle