• Mon - Sat 8.00 - 18.00
 • Hoofdweg 13, 8166AC, Emst, NL
 • +31578661998

Aanpassingen

Het is mogelijk om verschillende aanpassingen in uw minicar te maken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u het gaspedaal omgewisseld wilt hebben met het rempedaal. Dit kan dan door Stokhof Minicar verzorgd worden.

Bij Stokhof Minicar is het mogelijk om een minicar geheel naar uw eigen wens aan te passen. Ieder mens heeft zijn eigen verlangens en wensen. Dit begrijpen wij bij Stokhof Minicar maar al te goed, daarom is het aantal mogelijkheden ongelimiteerd. Heeft u een aanpassing nodig in uw minicar? Vertel het ons en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder staan verschillende aanpassingen vermeld. Door op de titel te klikken gaat u naar de bijbehorende uitleg en foto’s.

Dit zijn niet de enige mogelijkheden die er zijn. Mocht het zo zijn dat u een aanpassing nodig heeft en dit staat er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op want technisch gezien is bijna “alles” mogelijk.

Het kan zo zijn dat u niet met de indeling van gas- en rempedaal overweg kan, zoals die standaard in de minicar zitten. Wij kunnen er voor zorgen dat u met veel plezier en gemak, op uw eigen manier in uw minicar kunt rijden. Door de pedalen desgewenst te verwisselen of in hoogte aan te passen.

Deze aanpassing is er voor mensen die niet meer in staat zijn om met de benen het gas- en rempedaal te kunnen bedienen. Het is dan mogelijk om de bediening van het gas en de rem te verplaatsen naar het stuur. Hierdoor bent u in staat de minicar te besturen met uw handen.

  Contactformulier

  Naam

  Email

  Telefoon

  Uw bericht